Young Actors Web: youngactorsweb.com

Chocolademarkt, opgestart eind 2020, is een initiatief van VDC-Komerz uit Menen (België) en lid van BeCommerce. Met meer dan 20 jaar ervaring, knowhow en directe partnerships met de top van Belgische én internationale chocoladefabrikanten bieden we steeds het ruimste aanbod aan de beste voorwaarden. Want voor ons staat klantenbeleving centraal. We zetten ons dagelijks volledig in om elke klant een wow-gevoel te geven telkens die een pakketje van ons ontvangt. Bij Chocolademarkt kan je dan ook terecht als particulier om jezelf met het vloeibare goud te verwennen. Maar ook als bedrijf met ons bedrijfsaanbod om je werknemers of klanten met een geschenk te verrassen.

Mixxboxx is ons private label waarbij we alle topbrands aanbieden in een verpakking met een meerwaarde, zoals tubo’s, bokalen, stapelbare opbergboxen of houten kistjes. Want we zorgen niet alleen voor de mensen – ook voor de natuur. Onze verpakkingen zijn herbruikbaar (100% recycleerbaar), milieubewust en duurzaam.

We combineren voor de Mixxboxx enkel de grootste merken zodat de beste kwaliteit gegarandeerd kan worden en werken hiervoor in directe lijn samen met de fabrikanten.

Dieter Vandecasteele zaakvoerder

Jasper Demeurie marketing & e-com

Alexander Bauduin logistiek & klantendienst

VDC Komerz en VDC Retail bedrijfsgebouw

VDC-Komerz is gespecialiseerd in private label, e-commerce, business development, co-packing & herverpakking, B2B-sales, gifting en nog veel meer. We zijn dus je deskundige all-in-one partner in e-commerce en gifting, gespecialiseerd in chocolade in haar ruimste vorm.

Koop lokaal. We leveren op elk adres in België én Nederland.
En g
eniet van het aanbod – dat doen wij ook, elke dag opnieuw.

VDC-Komerz bv
Krommebeek
straat 32
8
930 Menen, België
BE 0715811203
NL 8263.04436.B01

www.vdc-komerz.be
neem contact op

ED blog save-as-dance.org
Men's health articles on exotictravelplans.net

winkelwagen

close