Young Actors Web: youngactorsweb.com

Chocolademarkt deelt punten uit bij elke aankoop, ChocPunten genoemd, die als korting kunnen gebruikt worden bij een volgende aankoop. Vroegere aankopen krijgen retroactief hun punten toegekend. Meer informatie over waarden en bedragen vind je hier.

Op Chocolademarkt vind je veel verschillende merken en smaken. Waar wat als je er je geliefde merken niet in een box vindt en eigenlijk zelf graag een mix wilt maken? Wel, dat kan. Kies je eigen repen of tabletten en Chocolademarkt zoekt de gepaste box als verpakking.

Bekijk hier je opties met repen en tabletten in een unieke box, door jou samengesteld.
Maak deze volledig unieke box af met de gepersonaliseerde sticker.

Chocolademarkt stelt strenge eisen aan zichzelf en dus is de toekenning van het BeCommerce label een bewijs van goede werking, transparantie, privacy, correcte behandeling van klachten en veilig online shoppen. Hier vind je het certificaat.

Door het behalen van het Becommerce vertrouwenskeurmerk heeft Chocolademarkt ook het recht om het Ecommerce Europe vertrouwenskeurmerk te gebruiken. Dat certificaat vind je op deze link.

Elke maand willen we je graag verrassen met een pakket aan heerlijk geluk. Net als bij de krant abonneer je je op een maandelijkse dienst, waarbij wij een pakket samenstellen en jij dat netjes thuis geleverd krijgt. Verrassing, uiteraard, waarbij we wel altijd een verrassinkje zullen stoppen.

Je bestelt een abonnement met winkelwaarde van €30, krijgt gratis verzending, en dat terwijl je maar €25 betaalt. Heerlijk toch, om elke maand ongekend genot te ontvangen? Je kan je op elk moment van de maand abonneren; hoeft dus niet begin van de maand te zijn. Elke maand op dezelfde datum zal je je pakket ontvangen, zonder verzendingskosten.

Hier vind je de verschillende abonnement formules.

Personaliseer je verpakking met deze handige tool. Kies je eigen afbeelding of maak een keuze uit bestaande templates, voeg wat tekst toe en wij zorgen ervoor dat je sticker netjes op je gekochte box plakt. Ideaal om je geliefde te verrassen met je eigen woorden en jullie lievelingsfoto. Maar ook voor bedrijven die hun logo op een box willen zien, samen met een bedankje voor die goede werknemer of klant. Wat het ook wordt, gepersonaliseerde chocolade verbindt.

Bekijk hier het overzicht MixxBoxx waarop je de sticker kan plakken of alle mogelijkheden tot een gepersonaliseerd product.

Koop deze unieke digitale cadeaubon en maak een dierbaar iemand gelukkig met een leuke portie chocolade. De gelukkige hoeft daarna enkel een bestelling te plaatsen en de ontvangen code in te vullen bij het afrekenen, om zo te genieten van jouw leuke geschenk.

Met een bonus van €5 voor de aankoper.

Ben je een bedrijf en wil je een bestelling plaatsen, dan kan dat uiteraard via de normale aankoop procedure. Maar omdat we grote volumes graag zien, kan je hierbij nog genieten van een extra korting en wordt je bestelling bovendien gratis op pallet geleverd. Personalisatie kan (extra kost).

Want wat is er leuker om als werkgever chocolade cadeau te geven aan je collega’s? In deze veranderende tijden is het des te fijner een attentie te geven vanop het werk. Om aan te moedigen, te belonen, te tonen hoe je elkaar waardeert en hoe je naast elkaar de continue werking van je bedrijf wilt verderzetten. Of als relatiegeschenk om een goede deal te vieren. Wat de reden ook is, chocolade maakt iedereen blij.

Vanuit de expertise van VDC-Komerz werd beslist een nieuw label in de markt te zetten. Begin november 2020 gaat Chocolademarkt online, met onmiddellijk kleppers in portfolio. Met natuurlijk ook de eigen MixxBoxx, waarbij verschillende merken en vormen gemengd worden.

ED blog save-as-dance.org
Men's health articles on exotictravelplans.net

winkelwagen

close