Elke maand willen we je graag verrassen met een pakket aan heerlijk geluk. Net als bij de krant abonneer je je op een maandelijkse dienst, waarbij wij een pakket samenstellen en jij dat netjes thuis geleverd krijgt. Verrassing, uiteraard, waarbij we wel altijd een verrassinkje zullen stoppen.

Je bestelt een abonnement met winkelwaarde van €30, krijgt gratis verzending, en dat terwijl je maar €25 betaalt. Heerlijk toch, om elke maand ongekend genot te ontvangen? Je kan je op elk moment van de maand abonneren; hoeft dus niet begin van de maand te zijn. Elke maand op dezelfde datum zal je je pakket ontvangen, zonder verzendingskosten.

Hier vind je de verschillende abonnement formules.

Net voor Valentijn is het ons gelukt om ook deze klepper toe te voegen aan Chocolademarkt. Al jaren staat merci bekend voor haar tedere dozen vol geluk.

Heerlijke chocoladestaafjes, gemaakt van de beste ingrediënten en per stuk verpakt in een goudkleurige wikkel. Zo vindt merci sinds 1965 in Duitsland en sinds 1992 in België rechtstreeks de weg naar de harten van de mensen. Geen wonder, want merci is het chocoladecadeau bij uitstek om op een bijzondere manier danku te zeggen. Bedanken betekent merci – merci, dat jij er bent.

Een bedankje voor elke gelegenheid. Het bedankje dat recht uit het hart komt.
Hier vind je het volledige merci aanbod.

Heel blij dat we ook deze knaller mogen toevoegen aan ons aanbod. Naast de overheerlijke smaken is Tony’s Chocolonely vooral gekend voor haar missie om chocolade slaafvrij te maken.

Tony’s Chocolonely betaalt een extra Tony’s premie bovenop de Fairtrade-premie, zodat de boer een leefbaar inkomen kan verdienen. De premie wordt gebruikt om inkomsten voor de boer te verhogen, zowel in geld als door investeringen in een hogere productie door middel van landbouwtrainingen en kwekerijen van nieuwe boompjes. Maar ook door kosten voor de boer te verlagen door op grote schaal meststoffen in te kopen of ’t toegankelijker maken van onderwijs en de aanleg van een centrale waterpomp.

Hier vind je ons volledige aanbod van deze eerlijke speler.

Personaliseer je verpakking met deze handige tool. Kies je eigen afbeelding of maak een keuze uit bestaande templates, voeg wat tekst toe en wij zorgen ervoor dat je sticker netjes op je gekochte box plakt.

Ideaal om je geliefde te verrassen met je eigen woorden en jullie lievelingsfoto. Maar ook voor bedrijven die hun logo op een box willen zien, samen met een bedankje voor die goede werknemer of klant. Wat het ook wordt, gepersonaliseerde chocolade verbindt.

Met trots kunnen we het Lindt assortiment toevoegen aan ons uitgebreide aanbod. Met als smaakmakers de Lindor en pralines.

In 1845, in een kleine banketbakkerij aan de Marktgasse in het oude centrum van Zürich, produceerden David Sprüngli en zijn zoon Rudolf Sprüngli-Ammann de eerste stevige reep chocola in het Duitstalige deel van Zwitserland. Het werd meteen een succes. Tegenwoordig is Lindt & Sprüngli een begrip dat duidt op gelukzaligheid, kwaliteit en chocoladeplezier over de hele wereld.

Koop deze unieke digitale cadeaubon en maak een dierbaar iemand gelukkig met een leuke portie chocolade. De gelukkige hoeft daarna enkel een bestelling te plaatsen en de ontvangen code in te vullen bij het afrekenen, om zo te genieten van jouw leuke geschenk.

Met een bonus van €5 voor de aankoper.

Ben je een bedrijf en wil je een bestelling plaatsen, dan kan dat uiteraard via de normale aankoop procedure. Maar omdat we grote volumes graag zien, kan je hierbij nog genieten van een extra korting en wordt je bestelling bovendien gratis op pallet geleverd. Personalisatie kan (extra kost).

Want wat is er leuker om als werkgever chocolade cadeau te geven aan je collega’s? In deze veranderende tijden is het des te fijner een attentie te geven vanop het werk. Om aan te moedigen, te belonen, te tonen hoe je elkaar waardeert en hoe je naast elkaar de continue werking van je bedrijf wilt verderzetten. Of als relatiegeschenk om een goede deal te vieren. Wat de reden ook is, chocolade maakt iedereen blij.

Vanuit de expertise van VDC-Komerz werd beslist een nieuw label in de markt te zetten. Begin november 2020 gaat Chocolademarkt online, met onmiddellijk kleppers in portfolio, zoals BelfineCallebaut, Libeert, Côte d’Or, MarsMilkaNestlé en Toblerone. Met natuurlijk ook de eigen MixxBoxx, waarbij verschillende merken en vormen gemengd worden

winkelwagen

close