Young Actors Web: youngactorsweb.com

description-mars

Als je merken maakt die een glimlach op de gezichten van mensen toveren, voel je je trots op je werk.

Creatie van betere momenten voor miljoenen mensen.

 
Met 130.000 medewerkers wereldwijd is Mars inc. (M&M’s, Snickers, Twix, Maltesers ea) één van de grootste familiebedrijven ter wereld. Je leest het goed: al meer dan 100 jaar is Mars Inc family owned, waardoor het niet-beursgenoteerd bedrijf niet enkel aan de inkomsten moet denken, maar daadwerkelijk een impact kan maken op lange termijn inzake welzijn van mensen en positieve impact op onze planeet. Enkele voorbeelden waar Mars Inc zijn 5 principes (kwaliteit-verantwoordelijkheid-efficiëntie-vrijheid-wederkerigheid) toont:

  • In de loop der jaren wordt er tot 1 miljard euro uitgetrokken om de ecologische voetafdruk tot een minimum te herleiden en de strijd tegen de klimaatverandering aan te gaan: eco-vriendelijke verpakkingen, watergebruik minderen en gebruik alternatieve energiebronnen (bvb zonnepanelen) zijn slechts enkele voorbeelden.
  • Mars Inc wil het leven van 1 miljoen mensen verbeteren, o.a. door programma’s op te zetten die de lokale boeren, vrouwen en kinderen meer inkomen garandeert, die de mensenrechten verbeteren en de positie van de vrouwen versterkt.
  • Mars Inc heeft een ‘Palm Positive Plan’ uitgewerkt, waarbij men 100% ontbossingsvrije palmolie wil genereren en daarbij de lokale kleine boer wil ondersteunen.

Mars Inc blijft zich dagelijks inzetten om zich te ontwikkelen, op ecologisch en menselijk vlak, en ook op kwalitatieve producten.

Geniet van je Mars product, dat nog steeds wordt gemaakt op dezelfde manier als de pionier Frank Mars het voordeed: stuk voor stuk.

ED blog save-as-dance.org
Men's health articles on exotictravelplans.net

winkelwagen

close